Het Melkwagentje

Met het melkwagentje staan we op diverse weekmarkten in de omgeving van Eindhoven en Utrecht. Iedere keer zorgen we voor verse melk en andere verse zuivel producten. Er is bij het melkwagentje naast koemelk, ook buffelmelk, geitenmelk en schapenmelk te verkrijgen.

Het idee

Het melkwagentje is een idee van Martijn van den Boom en Sanny van der Velden. We willen op deze manier iets nieuws bieden wat voor iedereen toegankelijk is. Van lekkere verse volle melk tot aan de overheerlijke bavarois, we hebben het allemaal. Allemaal volle en zo min mogelijk bewerkte producten die zorgen voor een heerlijke pure smaak. Kortom zeer zeker de moeite voor u om eens kennis te maken met het melkwagentje.

Proeven

We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan proeven waar het nu eigenlijk om draait, namelijk natuurlijke zuivel producten met pure ingrediënten met zo min mogelijk toevoegingen en bewerkingen. Door het eten van deze producten leer je zuivel weer waarderen en zal je proeven waar het allemaal om draait vers, gezond en vooral erg lekker!

Waar zijn wij te vinden?

Wij zijn te vinden op onderstaande weekmarkten:

Woensdag
Winkelcentrum Woensel 09.00 – 12.00 u

Op de boerderij 14.00 – 16.00 u

Donderdag
Markt Utrecht Overvecht 09.00 – 13.00 u

 

Vrijdag
Kanaleneiland Utrecht markt 09.00 – 13.00 u

Zaterdag
Woenselse markt 10.00 – 17.00 u